JJK logo

Välkommen till

Värö Budoklubb


JJK logo
Ju-Jutsu Kai (externt)
Vår förening
Avgifter och träningstider
Nyheter
Kontakt/Hitta hit

Träningsgrupper och tider

Uppdatering 2022-10-23:
COVID-19 och höjda elräkningar gör att vi inte längre har möjlighet att erbjuda nybörjar- eller barnträning. Arrendet på lokalen är uppsagt och vi hoppas på att snart vara igång i en annan dojo. Viss vuxenträning fortgår, men utan uppvärmning och möjlighet till dusch.

Vi tränar på tisdagar och torsdagar på de tider som står nedanför under respektive grupp. Vi har löpande intag under året så det går bra att börja mitt i pågående termin. Kom gärna ut och titta på våra träningar så du får en bild av stämningen och de som tränar här. Terminsstart och extraträningar utannonseras i Facebook-grupperna "Värö budoklubb"  respektive "Värö bk barn".

Barnträning

Vi tränar enligt Svenska Ju-Jutsuförbundets "monsystem" som är speciellt framtaget för barn i de åldrarna. Även om det är riktiga tekniker så ligger fokus mer på motion än självförsvar. I barngrupperna tränar man t ex inte med slag och sparkar.

Minimiålder för barngruppen är fyllda 8 år. Gradering sker tidigast när man fyllt 9 år. Vi har löpande intagning
Man behöver ingen dräkt i början men ta med långa träningsbyxor och t-shirt. Vi tränar barfota.

Träning: tisdag och torsdag kl 18:00-19:00

Vuxenträning

När man kommer upp i vuxengruppen ökar både tempo och fokus på självförsvar. Vi övar försvar mot grepp, slag och spark, tillhyggen som kniv och påk, flera motståndare, försvar från liggande position, med mera.

Minimiålder 14 år. Vi har löpande intagning.

Man behöver ingen dräkt i början, men ta med långa träningsbyxor och t-shirt. Vi tränar barfota. Glöm inte vattenflaska!

Träning: tisdag och torsdag kl 19:15-20:45

vattenflaskor med träning i bakgrunden

Avgifter

Medlems- och träningsavgiften  betalas normalt vid ett av de första träningstillfällen. Man får prova på tre gånger innan man ska betala. Prata gärna med någon av instruktörerna!

Medlemsavgift per år är 100 kr. Betalas 1 gång per år.

Terminsavgift:
8 år - 18 år: 500 kr
19 år och äldre: 1000 kr
Föräldraträning: 100 kr

Kassören är väldigt tacksam om avgifterna betalas in på Bankgiro 829-2799 eller Swish 123 434 90 31, men det går också att betala kontant på träningen.

Övriga avgifter:
Monpass: 100 kr
Budopass: 200 kr
Gradering mon-grad: 100 kr
Gradering kyu-grad: 200 kr
Bälte: 100 kr

För att få gradera behöver man att budo-pass (vuxna) eller mon-pass (barn). Anmäl innan graderingen ifall du vill köpa ett bälte själv eller skaffa det via klubben.